Ga naar hoofdinhoud

Bij Fysio Sint Nyk kun je terecht op het moment dat je lichamelijk klachten ervaart. Deze klachten zijn vaak pijnlijk van aard waardoor het (dagelijks) functioneren mogelijk beperkt wordt. De klacht óf klachten kunnen om wat voor reden dan ook ontstaan zijn. Denk hierbij aan:

  • Een blessure tijdens het sporten
  • Door een verkeerde houding
  • Na een operatie
  • Door vergroeiing of slijtage van de botten
  • Een verkeerde beweging
  • Na of tijdens (langdurige) ziekte
  • Door een (spier)ziekte
  • Enzovoorts…

De specialisaties

Bij Fysio Sint Nyk kun je met vrijwel iedere klacht – van top tot teen – terecht. Zodra je pijnlijke klachten ervaart maak je een afspraak in de praktijk óf bij jou thuis. Vervolgens gaan we door middel van effectieve behandeling én een passend advies ervoor zorgen dat de klachten snel verminderen of geheel verdwijnen.

De behandelmethode

De behandeling bestaat uit een intake. Binnen de intake bespreken wij jouw klachten, eventuele beweeggeschiedenis en doorlopen we samen het herstelproces. Na de intake volgt het onderzoek, hierbij gaan we de vaak pijnlijke plek of de plek waar jij de klacht het meeste ervaart nader onderzoeken. Op basis van de intake en het onderzoek wordt er een behandelplan gemaakt, dit plan wordt goed door besproken zodat we daarna direct beginnen aan het herstel. De behandeling kan bestaan uit:

Individuele fysiotherapie

Gerichte individuele oefentherapie

Een combinatie tussen individuele en gerichte individuele oefentherapie

In alle drie de gevallen geldt persoonlijke begeleiding van de therapeut met consequente aandacht voor jou herstelproces door middel van tussentijdse evaluaties.

Het herstel

Het herstel van jouw klacht staat bij Fysio Sint Nyk voorop. Het kan zijn dat een klacht niet helemaal verdwijnt dan gaan we ervoor zorgen om de pijn tot zover mogelijk te verminderen. In dit geval is het belangrijk om de (pijnlijk) klacht te onderhouden. Ook hier ondersteunt Fysio Sint Nyk jou mee door geregeld de klacht te behandelen. Bij een volledig herstel worden de behandelingen beëindigt maar kun je voor vragen natuurlijk altijd weer bij ons terecht!

Afspraak maken?

Ervaar jij lichamelijke klachten en wil je graag een afspraak maken bij Fysio Sint Nyk? Stuur dan gerust een Whatsappberichtje óf bel naar 06-20799278. Mailen kan ook: Info@fysionsintnicolaasga.nl.

Contact

Tel: 06 20 79 92 78‬
E-mail: info@fysiosintnicolaasga.nl

Vegilinstraat 3
8521 KT Sint Nicolaasga

Openingstijden

Maandag: 13:00-21:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 13:00-21:00
Vrijdag: 08:00-17:00
Back To Top
×